Näyttelyhakuja

HTS näyttelyhaut:

Kollaasinäyttely Hämeenlinnan kirjaston lehtisalissa. Ilmoittautumiset hts.toimisto@gmail.com  ma 15.5.2023 mennessä. Ripustus on ti 6.6. ja purku ma 3.7.

Linja-autoaseman näyttely, mukana BBK-Celle, 10+1 Taidekollektiivi Tampereelta ja HTS. Näyttelyn teema on No past – funny future Haku ma 15.5.2023 mennessä hts.nayttelyhaku@gmail.com  (HUOM! sähköpostiosoite)

Hakemuksessa tulee olla: kuvia näyttelyyn ehdotettavista teoksista tai niiden luonnoksista, teostiedot (koko, nimi, ripustustekniset tiedot), CV, vapaamuotoinen teksti näyttelyyn tulevista teoksista ja aiheen käsittelystä. TAI CV ja OMA SELOSTUS AIHEEN KÄSITTELYSTÄ JA HYVÄT LUONNOKSET, eli TEOSSUUNNITELMA

Hakemukset lähetetään yhtenä PDF-tiedostona.

Linja-autoasemalle tulevat teokset valitsevat yhdessä seuran nykyinen puheenjohtaja Tuire Toivola ja aikaisempi puheenjohtaja Minttu Saarinen. Näyttelyn teemaa voi lähestyä monella eri tavalla, kuten myös teosvalinnassa kohtaavat kenties erilaiset taidenäkemykset.

Linja-autoaseman tila on matala, joten kookkaita maalauksia sinne ei ole mahdollista ripustaa, teosten max korkeus 1,5 metriä. Pinta-ala on suuri, joten näyttelyyn voi tarjota myös kolmiulotteisia teoksia, joita voi asettaa suoraan lattialle tai tasojen päälle. Lisäksi tavoitteena on saada teoksia myös ulos, koska aseman entistä lastauslaituria voi käyttää näyttelytilana. HUOM. ulkona olevat teokset ovat taitelijan omalla vastuulla, koska tilassa ei ole ympärivuorokautista valvontaa.

Mukaan valittujen taiteilijoiden teosten tulee olla Linja-autoasemalla ti 27.6. Avajaiset ovat pe 30.6. Purku elokuussa, päivä tarkentuu myöhemmin.

Hämeenlinnan Kansallisarkiston näyttely on elo-syyskuun aikana jatkumona Linja-autoaseman näyttelylle. Kansallisarkistoon on mahdollista ripustaa esille teoksia, jotka jostain syystä eivät sovi Linja-autoaseman näyttelyn kokonaisuuteen.  

Taidevaltakunnan ensimmäisen biennaalin teoshaku on avautunut ja jatkuu 31.5.2023 asti. Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake löytyvät osoitteesta www.taidevaltakunta.fi

GALERIE PLEIKU (SAKSA/BERLIINI), NÄYTTELYHAKU KÄYNNISSÄ 30.4.2023 SAAKKA

Haettavat ajat ovat aikavälille toukokuu 2024 – helmikuu 2025. Sähköisen hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 30.4.2023. Katso hakuohjeet ja muut lisätiedot osoitteesta: www.galeriepleiku.com